top of page
2GO-logo-black_edited.png

Sulorna från Bandi är sprungna ur hantverkarglädje och Örebros välkända skoepok. Sedan grundandet 1938 har Bandis produkter varit synonymt med hållbar kvalitet och företaget kan idag sägas vara en kvalitetsstämpel viktig för dig som återförsäljare såväl som en trygghet för dina kunder.

earbags_logo_edited.png

Earbags är den perfekta mössan för örat,utan att förstöra frisyren så får du det varmt om öronen och får en cool look på köpet. Earbags passar utmärkt även med hjälm på huvudet.

SKISLIPPERS_edited.png

 SKiSlippers är kanske mest synonymt med sina härliga och coola tofflor som liknar pjäxor. Skislippers erbjuder ett brett sortiment för alla skidåkare som vill ha härligt varma tofflor såväl före som efter skidåkningen.

Logo-2011.png

Heat Company grundades 1994 i alperna av utelivsmänniskor. Ambitionen var att skapa förutsättningar att kunna utnyttja naturen oavsett väder en hel dag. Produkten skulle varaa enkel att använda och enkel att ha med sig, det blev självaktiverande handvärmare som håller en hel dag. 

8122-D40-L%C3%96SAPL34_edited.png

Kända läppceraten från PL3 med den ”röda” ringen för ömtåliga läppar.  

casco_logo_FRÅN_DEM.jpeg

Casco har ett brett sortiment av produkter för att fästa, foga och limma. Det omfattande sortimentet av kvalitetsprodukter är den främsta orsaken till att Casco har nått en marknadsledande position i de nordiska länderna.

DermatoneLogo.png

Dermatone skapades 1981 med ett mål - att erbjuda idrottare och utomhusentusiaster det högsta möjliga uv skyddet för huden.  Mer än 30 år senare har vi inte förlorat vårt fokus. Vi inser att naturens element är oförsonligt och ofta oförutsägbart, och att kvalitetshudsskydd ibland kan vara skillnaden mellan framgång och misslyckande, eller till och med liv och död. 

yngsjö logo_300.png

Kanske marknadens mest klassiska broddar.

bottom of page