top of page
blizzard-sport-logo-skiing-brand-png-fav
blizzard-sport-logo-skiing-brand-png-fav
blizzard-sport-logo-skiing-brand-png-fav

Österrikiska Blizzard har varit med länge och sett mycket. Ett tag verkade det som att det inte gick att vinna. De senaste åren har man investerat tungt i sin friåkningslinje och vunnit otaliga skidtester. 

TECNICA_LOGOTYPE_BLACK.png

Tecnica började tillverka pjäxor under 1970-talet när skidåkningen slog igenom på riktigt i Italien. Pjäxan, Tecnus konstruerades med en teknik bestående av flera olika sorters plast och skapade en riktig revolution i branschen. Tecnica är också världskänt för sina moonboots, inspirerade av Apolloastronauternas skor.

Logo%20Dynafit_edited.png

 Idag är Dynafit ledande inom kategorier som Skitouring, trailrunning och erbjuder ett brett sortiment av produkter som utvecklas av dedikerade idrottsmän som testar material och konstruktion och design tillsammans med Dynafits atleter. 

giro_wordmark_lockup.png

Varför måste en hjälm vara tung för att betraktas som säker? Och varför så varm? Och så snygg som din mormors soffa? 1985 satt Jim Gentes i sitt garage i Kalifornien och frågade dessa frågor eftersom det är exakt så som hjälmar såg ut. Idag jobbar Giro inom kategorierna cykel, konfektion, skor och alpinutrustning.

Pomoca_OEM_Logo_5c_edited.png

POMOCA har blivit allmänt erkänt som världens ledande tillverkare av stighudar i över 75 år. Högkvalitativa produkter och våra tekniska innovationer gör dem till ett framstegsorienterat schweiziskt varumärke.

Arva_logo_org.png

I mer än 30 år har ARVA utmärkt sig med förstklassig snösäkerhetsutrustning. Den ledande tillverkaren av lavin-transceivers för amatör entusiasten. Idag erbjuder varumärket ett fullt sortiment av transcievers, spader, sonder, ryggsäckar, ryggskydd och tillbehör. 

Evoc_black.jpg

Högkvalitativa, sofistikerade, slitstarka produkter med förnuftiga funktioner. Tanken att etablera EVOC föddes när fler och fler började fråga efter vart vi fått vår utrustning ifrån. Evoc är idag en av de ledande inom cykel och skidindustrin på funktionsryggsäckar och resväskor.

G3%20Logo_full_WHT_edited.png

G3 Original Guide Gear är baserad i norra Vancouver, Kanada, och är en oberoende ägare och operatör av branschledande redskap för backcountry-skid- och snowboardentusiaster. Sedan den första lavinproben gjordes 1995 speciellt för guider att räkna med och lita på, har G3 varit fortsatt engagerad i våra rötter, designa och producera innovativ, hållbar och pålitlig utrustning som professionella och bergentusiaster kan lita på.

Lenz_Logo_RGB.png

Lenz-produkter har varit svaret på de hårdaste kraven från sportvärlden, arbete och fritid sedan 1987. ”Leading by innovation” för oss betyder ATT omdefiniera standarder. Vår vision att aktivt stödja människor för att uppnå sina mål med hjälp av Lenz-produkter är drivkraften för vår nyutveckling. Denna strävan ledde oss till utvecklingen av patenterade tekniker såsom: S.E.P.®, Merino softtec® och den ledande tekniken för uppvärmda textilier.

logo_star_d_14_edited.png

STAR vallatillverkare är ett genuint Italienskt familjeföretag vars idéer om vallor och vallning under den gångna 30-års perioden ständigt rönt uppskattning och erkännande runt om i skidvärlden.

Formthotics-brand-logo-black_edited.png

Liksom de flesta stora uppfinningar var upptäckten av Formthotics ™ väldigt enkel. Dr Baycroft visste att genom att skapa närmast möjliga kontakt mellan patientens fot, ortotisk och sko, skulle foten få det naturliga stödet det behöver, liknande det stöd som den mjuka sanden ger. 

bottom of page