top of page
sunsport_logo_pantone_286c.png

Sunsport tillverkar ett brett sortiment av sporttillbehör såväl till fritidsaktiviteter som träningsredskap.

Bex_HS_loggo_Svart.jpg

Bex är det ledande varumärket på träspel i Sverige och framgångarna fortsätter nu i Europa. I Bex sortiment återfinns såväl traditionella träspel som sporttillbehör för mängder av olika sporter.. Bex sortimentet är alltid under utveckling. Bex står för hög kvalité även i de lägre prislägena. De olika prislägena ger kunden ett mervärde som alltid bör beaktas.

netplayz_logo.jpg

Netplayz - Högkvalitativa produkter utvecklade för såväl träning som nöje i trädgård/park med dina vänner. Enkla att montera och transportera.

waboba_logotyp_edited.png

Waboba vänder alla platser till en lekplats för både vuxna, barn eller hunden. Bollar som studsar på vatten! Bollar som lurar byxorna av polarn. Spela närsomhelst, varsom helst. Waboba har vunnit mängder av priser genom åren och utvecklas med nya roliga produkter hela tiden. 

murena%20Logga%20Orginal_edited.png

Murena har ett brett sortiment av både kompletta set, masker, snorklar och tillbehör. Förpackningarna är designade för maximal exponering, utan att kräva onödig yta. Förpackningarna guidar enkelt konsumenten att förstå skillnader samt välja rätt produkt. 

snowzone_original_edited.png

Producent av roliga leksaker för snö.

lafranclogo_edited.png

La Franc kvalitetsboule klot för såväl fritidsspelaren till världseliten. Här finns klot för att spelstilar.

Obut.png

Marknadens kanske mest ansedda varumärke inom Boule. Klot för elitspelare som ställer de absolut högsta krav på kastkänsla och kvalité. 

Guardog-logo%202_edited.png

Amerikanskt varumärke som specialiserat sig på skridskoskydd.

Discraft_logo.jpg

 Discraft, som inte bara har dom bästa och mest eftertraktade discarna utan även dom mest framgångsrika spelarna, som t ex den tolvfaldiga världsmästaren, Ken Climo

gamesson_silver_edited.png

Med ett brett utbud av bordsspel som håller högsta kvalité är Gamesson idag marknadsledande på bordsspel. Våra bordsspel finns i ett flertal olika modeller och storlekar, allt för att ni ska hitta ett bord som passar just ert hem eller verksamhet. Vi erbjuder Airhockeybord, Foosballspel, Biljardbord och Shuffleboard. 

Catdart_Orginal.jpg

Catdart är en av Europas största producenter inom klassiska spel som Dart, Schack och backgammon. Hos oss hittar du ett brett utbud av Darttavlor med tillbehör.

aerobie-logo_edited.png

I början av 1970-talet blev ingenjör Alan Adler intresserad av att förbättra den dåvarande frisbeen. Det ledde till idag har man har de flesta världsrekord i frisbee. Roliga leksaker för både stora som små.

Harrows-logo%20kopiera_edited.png

Förutom traditionella darttavlor tillverkade av fiber från hampa eller rullad papp finns även elektroniska darttavlor. Dessa tavlor har program för flera olika spel och räknar automatiskt ut poängen. 

bottom of page