Sunsport tillverkar ett brett sortiment av sporttillbehör såväl till fritidsaktiviteter som träningsredskap.

Bex är det ledande varumärket på träspel i Sverige och framgångarna fortsätter nu i Europa. I Bex sortiment återfinns såväl traditionella träspel som sporttillbehör för mängder av olika sporter.. Bex sortimentet är alltid under utveckling. Bex står för hög kvalité även i de lägre prislägena. De olika prislägena ger kunden ett mervärde som alltid bör beaktas.

Netplayz - Högkvalitativa produkter utvecklade för såväl träning som nöje i trädgård/park med dina vänner. Enkla att montera och transportera.

Waboba vänder alla platser till en lekplats för både vuxna, barn eller hunden. Bollar som studsar på vatten! Bollar som lurar byxorna av polarn. Spela närsomhelst, varsom helst. Waboba har vunnit mängder av priser genom åren och utvecklas med nya roliga produkter hela tiden. 

Murena har ett brett sortiment av både kompletta set, masker, snorklar och tillbehör. Förpackningarna är designade för maximal exponering, utan att kräva onödig yta. Förpackningarna guidar enkelt konsumenten att förstå skillnader samt välja rätt produkt. 

Producent av roliga leksaker för snö.

La Franc kvalitetsboule klot för såväl fritidsspelaren till världseliten. Här finns klot för att spelstilar.

Marknadens kanske mest ansedda varumärke inom Boule. Klot för elitspelare som ställer de absolut högsta krav på kastkänsla och kvalité. 

Amerikanskt varumärke som specialiserat sig på skridskoskydd.

 Discraft, som inte bara har dom bästa och mest eftertraktade discarna utan även dom mest framgångsrika spelarna, som t ex den tolvfaldiga världsmästaren, Ken Climo

Med ett brett utbud av bordsspel som håller högsta kvalité är Gamesson idag marknadsledande på bordsspel. Våra bordsspel finns i ett flertal olika modeller och storlekar, allt för att ni ska hitta ett bord som passar just ert hem eller verksamhet. Vi erbjuder Airhockeybord, Foosballspel, Biljardbord och Shuffleboard. 

Catdart är en av Europas största producenter inom klassiska spel som Dart, Schack och backgammon. Hos oss hittar du ett brett utbud av Darttavlor med tillbehör.

I början av 1970-talet blev ingenjör Alan Adler intresserad av att förbättra den dåvarande frisbeen. Det ledde till idag har man har de flesta världsrekord i frisbee. Roliga leksaker för både stora som små.

Förutom traditionella darttavlor tillverkade av fiber från hampa eller rullad papp finns även elektroniska darttavlor. Dessa tavlor har program för flera olika spel och räknar automatiskt ut poängen. 

Kundtjänst

0650- 188 25

 

Kundtjanst@josport.se

Mån- Torsdag 8-17 (lunchstängt 12-13)

Fredag 8-15 (lunchstängt 12-13

JO Sport

Hyggesvägen 5

824 34 Hudiksvall