top of page
Evoc_black.jpg

Högkvalitativa, sofistikerade, slitstarka produkter med förnuftiga funktioner. Tanken att etablera EVOC föddes när fler och fler började fråga efter vart vi fått vår utrustning ifrån. Evoc är idag en av de ledande inom cykel och skidindustrin på funktionsryggsäckar och resväskor.

giro_wordmark_lockup.png

Varför måste en hjälm vara tung för att betraktas som säker? Och varför så varm? Och så snygg som din mormors soffa? 1985 satt Jim Gentes i sitt garage i Kalifornien och frågade dessa frågor eftersom det är exakt så som hjälmar såg ut. Idag jobbar Giro inom kategorierna cykel, konfektion, skor och alpinutrustning.

bell_logo_black copy.png

BELL började med sin tillverkning redan 1954 i Kalifornien. Idag är men en av de ledande inom utveckling av skyddsutrustning inom cykel, bilsport, motorcykel och motocross industrin. Jo Sport för cykeldelen i Sverige

Weldtite Logo_with black Text down.png

Weldtite, Världens bredaste och mest innovativa sortiment av cykel-underhållsprodukter. Oavsett om du är nybörjare eller proffs, landsvägs- eller mountainbikecyklist, eller om du jobbar i verkstad kommer du hitta de produkter du söker i Weldtites sortiment.

Blackburn_Logo_1Color.jpg

År 1975 tittade Jim Blackburn på den nya cykelkulturen och visste att han kunde göra skillnad. Att tänka utifrån användarens perspektiv, visa respekt för material och funktionalitet och tillföra nyskapande och innovation. Under åren har Blackburn använt dessa principer för att bygga redskap som tål mycket och tillför extra värde till användaren.

cateye logo.jpg

Cateye är det marknadsledande varumärket i världen när det gäller belysning, cykeldatorer och reflexer för cyklister. Varumärket Cateye grundades i Osaka, japan redan 1954 och har sedan dess varit det ledande varumärket inom innovation och teknik.

bottom of page